The Correspondence Of John Flamsteed, The First Astronomer Royal

May 5, 2018

Metoda TOTEM este acronim pentru „Remedy Of Tribes Educating Minds” și este metodă vie de învățare prin experiment, abordând conceptele celor 4 H – Heart, Head, Hand, Health. Tu nu trebuie să faci nimic mai mult decât să-ți iei hainele de gală, voia bună și să nu-ți uiți la cort de cheful de dans. Teatrului Imagine reflectă un nivel de opresiune mai ridicat, în care dezechilibrul de putere este mult mai vizibil.satelite

În cadrul workshop-ului, vom lucra cu imagine” cu un puternic affect asupra publicului și vom explora mai profund posibilitățile și motivele din spatele ei. În cadrul atelierelor utilizăm instrumente de origine Africană, Amerindiană, Asiatică și Balcanică, precum: Djembe, OceanDrum, Thunder Drum, Maracas, Tamburine, Bol Tibetan, Clave, Tilinca și multe, multe altele.satelite

Pentru moment, e suficient să știi că trebuie să-ți iei cu tine creativitatea, atenția, spiritul de echipă și multă curiozitate. A connector walkway between Terminal C and Terminal E needs to be added at DFW if AA plans on operating out of the Terminal E Satellite. Adjoining to a golf course, Satelite Motel is a good alternative for a keep in Sault Ste.

Teatru de umbre este un atelier în care povestea se naște deodată cu personajele, care vor prinde viață în timpul atelierului chiar de la creatorii lor – voi, participanții – în joacă, dar lucrând serios și cu bucurie împreună. În cadrul atelierului de educație globală puteți să fiți GLOB-ACTORI și să aflați mai multe despre consumerism, stil de viață sustenabil, interdependențe globale, problematici de mediu și despre cum acțiunile noastre locale au un impact world.

Photovoice este formă de expresie bazată pe fotografie participativă și poveste a comunității, prin care participanții creează povestire prin imagini și cuvinte, adunate pentru a identifica și a prezenta problemă socială. Pentru aria STEM (Science, Technology, Engineering and Arithmetic) ai grijă sa nu-ți uiți la cort curiozitatea și dorința de a învăța lucruri noi pentru că-ți va fi de mare ajutor pe parcursul atelierelor pregătite de inventivul nostru employees nepământean.