Satelite Places

June 18, 2017

Participanții vor avea parte de drumeție de două zile pe tărîmurile munților Postăvaru, descoperind misterele naturii și îndeplinind provocări inedite. Dacă ar fi doar atât și tot ar fi suficient pentru a ne bucura și a ne descoperi pe noi înșine și pe ceilalți, însă la atelier vom crea cadrul potrivit pentru a învăța pe îndelete cum să creăm povești animate și apoi împreună să punem POVESTEA în lumină.satelite

În cadrul workshop-ului Filmmaking cu telefonul îi vom învăța pe cercetași să filmeze profi’ cu telefonul, să gândească profi’ poveste, un clip, un stay de Fb. Vom analiza modelul partenerial versus modelul competitiv și cum ne influențează acestea în abordarea echipei. Într-una dintre bazele noastre avem un sistem care simulează suprafaţa reală a Pământului.

Acestea sunt doar câteva dintre experienţele prin care vei trece. Participanții sunt rugați să aibă la ei un dispozitiv cu care să poată fotografia (smartphone sau aparat foto). Ia-ți microscopul, lupa, binoclul, ochii de șoim sau orice e mai pe placul tău și hai să descoperi timp de zi toate complexitățile și unghiurile nevăzute ale Kronstadtului. În Teatru Think about arătăm „poză” care reprezintă statuie din 5-8 oameni care includ principalele personaje din piesă (opresat, opresor, 1-2 aliați de fiecare parte, 1-2 neutri).satelite

Adică lumină, întuneric și siluete, mișcare și mesaje. În prima parte vom arăta câteva concepte legate de video, filmare, montaj, iar în a doua vom produce efectiv. Visăm cu ochii deschiși la toate lucrurile minunate pe care am vrea să le facem pentru noi, pentru alții, pentru comunitățile din care facem parte, pentru societate. Skylink is so environment friendly and fast it actually would not matter where at DFW that AA has a gate.

Pick-up service insurance policies (hours of availability, allowable choose-up distance, and so on.) vary by location so it’s essential that you simply call the placement and make preparations for pick-up no less than 24 hours before your desired rental time. Ne propunem să-ți oferim think about de ansamblu a industriei jocurilor video și a drumului pe care îl parcurge un joc din stadiul de idee până la implementare și lansare pe piață.