Satelite Video games

March 22, 2018

Ei bine, pentru simplul fapt că voluntari din toată lumea se vor întâlni să petreacă timp cu noi și să ne vorbască despre DIVERSITATE. Vom afla modul în care rolurile pe care le jucăm influențează eficiența echipei precum și disfuncțiile care apar într- echipă. Prima impresie contează nu numai în dragoste, dar și în viață. Atelierul Comunic și mă comunic invită la experiențe practice, interactive, distractive, orientate către stilul fiecărui participant, care ajută la conștientizarea importanței procesului de comunicare pentru reușita proiectelor personale sau de echipă și pentru dezvoltarea unei mentalități de creștere.

Vom descoperi încrederea și asumarea precum și valorile care stau la baza unei echipe. Atelierul nostru își propune să învețe participanții să vadă dincolo de aparențe, să înțeleagă realitatea într- lume în care totul pare de fapt distorsionat, privind în oglinzi. Accesul în Iarmaroc însă, nu se va face oricum, ci în baza unui bilet – un tricou. Luăm elementele din nou la mână sau la picior, sau la cap, sau la….la la la la …voce.

Once on board the Satellite tv for pc, the Earthlings can choose from the approximately forty interplanetary workshops, of which we should mention: creating new synapses in terms of creativity comprehend the Declaration of Intergalactic Human Rights come to understand the UN for the interplanetary youth learn to settle an area clash purchase knowledge on managing teamwork on board.satelite

Când zici „cercetășie” pariem că prima think about din mintea ta nu este cea a unei petreceri de vază, ci mai curând una cu drumeții, orientare, construcții și bocanci înnoroiați. După ce ne vom cunoaște (încă superficial), te invit într- călătorie către cine ești tu, cu ce ești tu unic în lume și să împărtășești bucuria descoperiri cu cei din jurul tău. Te invităm să te descoperi, să-ți răspunzi la întrebări, să creionezi vise înspre obiective, să intri în conexiune cu tine folosind instrumentele pe care la avem la îndemână în lumea magică din spatele oglinzii și a lentilei.

Adică lumină, întuneric și siluete, mișcare și mesaje. În prima parte vom arăta câteva concepte legate de video, filmare, montaj, iar în a doua vom produce efectiv. Visăm cu ochii deschiși la toate lucrurile minunate pe care am vrea să le facem pentru noi, pentru alții, pentru comunitățile din care facem parte, pentru societate. Skylink is so efficient and fast it really would not matter the place at DFW that AA has a gate.satelite